Over Jacco

Mijn naam is Jacco Bouwes (1969) en run sinds 2009 de praktijk voor psychosociale therapie in Purmerend. In sessies van ongeveer 50 minuten help ik je tot inzichten te komen om zo een nieuwe balans in je leven te vinden.

Het mooie van de begeleiding vind ik dat ik in een kort moment van iemands leven tijdelijk mee mag ‘reizen’. Daarin zie ik je groeien vanuit de plek waar je vast bent gelopen, tot iemand die weer bevrijdt van ballast in het leven kan staan en zo weer een zonnige en gezonder leven tegenmoet gaat.

Het is ontzettend mooi om te zien hoe bevrijdend dat kan zijn en wat je gevormd heeft tot wie je bent en daar bovenuit kan gaan stijgen. Tegelijk bewonder ik de enorme veerkracht en doorzettingsvermogen van iedereen die ik in mijn praktijk tegenkom.

Mijn ervaringen en kwaliteiten helpen jou om weer structuur in je leven aan te brengen en zo stapje voor stapje terug te komen bij jezelf in je eigen tempo. Daar waar nodig help ik je inzicht te verkrijgen in je problematiek en begeleid ik je om het vooral zelf te gaan doen en zal ik, indien nodig, je een steuntje in de rug geven.

Daarbij vind ik het belangrijk om te kijken wat er is zonder oordeel en zonder dat er altijd iets hoeft te veranderen, want dat moeten we al zoveel. De oude overlevingspatronen die nog aanstaan zijn in de loop der tijd overbodig geworden maar staan nog wel eens onnodig aan en dat kost bergen energie die je ook voor andere dingen kan gebruiken.

Menskwaliteiten die kenmerkend zijn voor mij als therapeut: rustig, creatief denkend, relativerend, flexibel, humor, doorzettingsvermogen, onderzoekend, denken in mogelijkheden en respect.

Neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord en help je altijd op persoonlijke manier.

Call Now ButtonBel Jacco: 06 36 00 33 69