Therapie

Tijdens de sessies ben ik er voor jou, jij en jouw unieke verhaal staan centraal. Ik luister actief naar jouw verhaal, stel vragen en geef je inzicht vanuit verschillende werkvormen. Ik wil ook weten over wat er speelt in het hier en nu, tussen jou en mij. Dat vertelt veel over jou en jouw leervraag en de manier waarop je contact maakt. Hoe meer je je bewust bent van hoe je de dingen doet, hoe meer tools je in handen hebt om dingen te veranderen.

Deze wijze van werken start de therapie al vanaf de eerste afspraak. Ga er dan ook maar vanuit dat we meteen aan de slag gaan. Uiteraard let ik goed op wat je aankunt en wat dienend is voor jou.

Beproefde technieken
Op basis van jouw hulpvraag combineer ik verschillende therapietechnieken en therapievormen met elkaar. Ik wil je laten groeien in jouw mogelijkheden, inspireren en begeleiden zodat je je probleem zelf duurzaam leert oplossen.

Voor allerlei problemen en levensvragen kun je bij mij terecht. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet.

Met een professional tijdens therapie praten is anders dan met een vriend, omdat het doelgerichter is en je niet hoeft te zorgen voor de gevoelens van de professional. Die zorgt voor zichzelf en voor jou. Met een professional kan je vrijer praten en zo nieuwe delen van jezelf onderzoeken.

Ik vind geen enkel probleem en geen enkele klacht raar. Voel je dan ook vrij om contact met mij op te nemen, je bent zeer welkom! Hoe dan ook geef uiting aan je klacht want praten lucht op!

Call Now ButtonBel Jacco: 06 36 00 33 69